Ur det comankiska kompaniets rapport: 

På Clusta Noba växte palatset, och blev större, med fler vakter. Giovanni håller fortet med Bodonius och trakorierna. Ranzarderna är kvar på ön med sina gripar och slåss mot de odöda. Leonidas slöt en pakt med ranzarderna där trakorierna och ranzarderna delar upp ön mellan sig så att trakorierna skall kunna flytta upp sina kastmaskiner. Tyvärr så smäller de odöda upp egna kastmaskiner med hjälp av barbarer och förstör trakoriernas kasmaskiner. För att förstöra de barbariska kastmaskinerna försökte Leonidas övertala Ranzarderna att skicka ett exploderande spjut med en gripryttare, men gripen flög för lågt och prinsen blev dödad.

Från Tariqs anteckningar:

Vi vandrade bort mot vulkanen Kislak för att hitta jordeblodskällan. De blev överfallna av barbarer. Efter att ha försökt förhöra en barbar och fått reda på lite om en hemlig dörr så lämnades ingen barbar levande. Efter att ha spanat ett tag så smög våra hjältar fram mot vulkanen och började leta efter den hemliga dörren. Det kom ett meddelande från en liten fågel som berättade att Melialina var bortrövat av ett flygande monster. Hjältarna får tipset om att inte använda magi i närheten av Kislak för att Shagul kan märka det.
De tappra hjältarna hittar vad som verkar vara gången till den hemliga dörren in i vulkanen. Efter att ha utmanövrerat de våldsamma barbarerna och deras häxa så listade de ut hur man skulle ta sig in i vulkanen och lämnade kvar Perima att vakta gallret vid utgången. Inne i vulkanen finns det skelett som gräver sten i en bottenlös påse, tillfångatagna dvärgar till Eredrims glädje, samt Didra som avslöjar att det snart skall ske ett offer, samt att hon är sugen på att slå ihjäl Shagul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar